Beaufort 2015 met een privé groep

 

1- Beaufort 2015 De Panne (De Nachtegaal)

In en rond het natuurreservaat ‘Duinen en Bossen van De Panne’ gaan we op zoek naar de creaties van een tiental hedendaagse kunstenaars. Of, hoe het kustlandschap kunstenaars als Katinka Bock en Liesbeth Doms inspireert. 

 

2 - Beaufort 2015 Oostende (Raversyde)

Het provinciedomein Raversyde, met haar bunkers van de voormalige Atlantikwall, is al een belevenis op zich. Bovendien hebben verschillende bekende kunstenaars hier postgevat zoals Rinus Van de Velde. 

 

3 - Beaufort 2015 Knokke-Heist (Het Zwin)

In 2015 is Het Zwin gesloten wegens vernieuwing van het natuurcentrum, maar wij mogen er binnen! In dit unieke natuurlandschap zijn een tiental (inter)nationale kunstenaars neergestreken. Om Het Zwin te bereiken, nemen we de fiets vanaf het station van Knokke.

 

Duur: 3u00
Prijs: € 160 per gids 
Niet inbegrepen: participatiekaart*, drankje en voor Knokke-Heist (Het Zwin) en ook de fiets is niet inbegrepen

Maximum 25 personen per gids.

1 en 2 - zijn ook mogelijk met een lekkere ambachtelijke picknick van Slagerij Dierendonck!

Duur: 4u00
Prijs: € 40 p.p. voor de gids en picknick met drankje 
Niet inbegrepen: participatiekaart*
Maximum 25 personen per gids. Indien de groep kleiner is dan 25 personen rekenen we een extra € 18 aan voor elke persoon minder dan 10.


Beaufort 05 FreddyFicquere   Beaufort 01 FreddyFicquere

 

4 - Dagprogramma Beaufort 2015 Oostende en Raversyde

We starten aan het station voor een stadswandeling door Oostende. We vertellen de tofste verhalen, ontdekken verrassende tekeningen op de gekste plekken en proeven van het lekkers dat de badstad te bieden heeft. Na een verkwikkende lunch nemen we de tram richting Raversyde, een bijzondere site met overblijfselen van de Atlantikwall. Hier bewonderen we de kunstwerken die zijn aangewaaid met een kracht van 6 Beaufort...

 

Duur: 6u00

Prijs: € 52 p.p. voor de gids, 2 proevertjes, lunch met drankje 
Niet inbegrepen: participatiekaart*, tramrit naar Raversyde, drankje in de namiddag

Maximum 25 personen per gids. Indien de groep kleiner is dan 10 personen rekenen we een extra € 18 aan voor elke persoon minder dan 10.

 

* Met een participatiekaart (5 €) kan je de tentoonstelling van 21 juni tot 21 september bezoeken. In Het Zwin en De Nachtegaal kan je de hele zomer lang met deze participatiekaart terecht; in Raversyde geldt de kaart als een éénmalige toegang tot de attracties Atlantikwall en ANNO 1465. Met de kaart kunnen eveneens de kunstwerken in Mu.ZEE (gelijkvloers) bezocht worden.
De participatiekaart is te koop in de onthaalpunten in De Nachtegaal, Raversyde, Het Zwin en Mu.ZEE. In de onthaalpunten in De Nachtegaal en Het Zwin kan enkel cash betaald worden!


Prijzen exclusief BTW (voor particulieren gelden de prijzen inclusief BTW).

 

Meer info? Bel naar 09 233 76 89. We helpen je graag verder!

sound by Jbgmusic